wave

Groep 7-8

Welkom op de pagina van groep 7-8! Meester Rob staat bijna de hele week voor de groep. Op maandag- en dinsdagochtend splitsen we de groep. Groep 7 blijft bij meester Rob, juf Inge geeft groep 8 les. Dinsdagmiddag heeft juf Inge heel groep 7-8. Maandagmiddag zijn juf Inge en meester Rob er samen en bekijken ze per keer hoe ze het invullen. Dat biedt de nodige ruimte voor andere belangrijke zaken en taken.
Dit jaar hebben we weer een gecombineerde klas: groep 7-8. Meester Rob staat er niet alleen voor. Juf Inge is er ook op maandag en dinsdag.

Meester Rob en juf Inge sturen de ouders geregeld een nieuwsbericht via het ouderportaal. Ouders met kinderen in deze groep vinden er ook allerhande documenten in de digitale boekenkast. Die kunnen helpen om het oefenen thuis of het maken van huiswerk te vergemakkelijken.

In de klas werken we ook geregeld in een digitale omgeving. Opdrachten worden er in klaargezet en het is het middelpunt van oefensoftware. Ook thuis kunnen de leerlingen daarop inloggen. Gebruik de browser Chrome en ga naar: https://go.prowise.com. In het menu groepen staat voor het gemak ook een snelkoppeling.